daklekkage

Daklekkage

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Heeft u een last van een daklekkage en wilt u deze daklekkage snel laten oplossen? Zoja, dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn namelijk zo snel mogelijk bij u op locatie! In de meeste gevallen zijn wij bij een daklekkage binnen 24 uur op locatie voor het verhelpen van de lekkage. Wij als bedrijf hebben ruim 35 jaar ervaring in het opsporen van een daklekkage. Het is natuurlijk heel vervelend als er water naar binnen komt doordat er sprake is van een dak lek. 

U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen, waarin u een duidelijk overzicht krijgt van de prijs per (vierkante) meter voor de werkzaamheden. Er zijn verschillende soorten dakbedekking aanwezig, toch adviseren wij als bedrijf voor elk dak “Bitumen Dakbedekking”. Dit omdat er weinig tot geen onderhoud aan te pas komt en het daarnaast prijstechnisch zeer interessant is voor zowel consumenten als bedrijven. Er zijn verschillende mogelijkheden aanwezig op het moment dat u last heeft van een lekkage aan het dak. 

Dit loopt uit van een dak dat door onze medewerkers makkelijk te herstellen is tot het ergste geval waarbij het complete dak vervangen dient te worden. In dit geval moet er een compleet nieuw plat dak op, dit vergt enige tijd, maar daartegenover staat wel een compleet nieuw dak. Aangezien wij “Bitumen Dakbedekking” aanraden is er in dit geval sprake van een nieuwe levensduur van ruim 30 jaar! Daarnaast garanderen wij een professionele en duurzame aanpak vanuit ons bedrijf. Dus kiest u ervoor om uw lekkage te verhelpen of uw dak compleet te laten vervangen, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Daklekkage kosten

Wat zijn de kosten van een daklekkage? Dat is vooraf moeilijk in te schatten omdat elke situatie anders is. Ook is de constructie van de woning uiterst belangrijk om een goede prijsindicatie te kunnen geven. Als u vooraf een prijsindicatie wilt, dus voordat wij langs komen, adviseren wij u om foto’s naar ons toe te mailen zodat wij een schatting kunnen maken.

Wilt u vooraf een prijsindicatie? Dan hebben wij het volgende van u nodig: Foto’s van de schade in het huis en foto’s van de situatie buiten (van het dak.) Als u geen foto’s van het dak heeft zijn foto’s vanaf de grond voldoende.

- Warning Signs Your Flat Roof Has A Leak Feature Banner 2 1 - daklekkage
schade-lekkage-wand-plafond_1920x1080-1024x576  - schade lekkage wand plafond 1920x1080 1024x576 1 - daklekkage
How-to-Stop-Roof-Leakage-And-Protect-Your-Ceiling  - How to Stop Roof Leakage And Protect Your Ceiling - daklekkage

Daklekkage spoed

daklekkage spoed? En wilt u deze snel opgelost hebben? Icodaken heeft een aantal onderhoudsploegen beschikbaar om snel en voordelig uw daklekkage op te lossen. Onze 24/7 calamiteitendienst bied u de beste service als het gaat om het snel verhelpen van uw daklekkage.

- Commercial Roofing 5 1024x661 - daklekkage